Evitalien

cropped-voorstellen.png

Evelien Waterman

Mijn naam is Evelien Waterman woonachtig in Almere, waar ik sinds 2010 een praktijk  heb.

Nadat ik mijn HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb afgerond,  ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen. In het ziekenhuis zag ik veel mensen worstelen met een chronische ziekte.

Dit heeft mij aan het denken gezet, en ben ik gaan lezen over voeding in relatie tot ziekte en gezondheid.

Uit de literatuur blijkt dat er veel winst te behalen is met het verbeteren van het voedingspatroon, en het innemen van de juist gedoseerde supplementen. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid en ben ik uiteindelijk  bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie (SOE) de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde gaan volgen. 

In mijn praktijk ondersteun ik mensen naar het vinden van een oplossing van hun klachten. Door informatie van hen te verzamelen en deze als puzzelstukjes bij elkaar te leggen  krijg ik een helder beeld van de oorzaak van klachten ,en kan ik ze helpen klachten daadwerkelijk te laten verdwijnen. Ik doe dit met zeer veel plezier en krijg er altijd een boost van als ik mensen zie opknappen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Consulten worden daardoor (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars.

Lidnummer MBOG: 1066 TL

AGB-code E.H. Waterman- v. Amsterdam: 90043667

AGB-code praktijk: 90052

Opleidingen

HBO Voeding en Diëtetiek (prof. Kohnstam Academie)

Medische basiskennis (hogeschool voor homeopathie)

Orthomoleculaire geneeskunde (SOE)

Orthomoleculair afslanken (SOE)

Farmacologie (Evenwijs)

Diabetes omkeerbaar (Cora de Fluiter)