Orthomoleculaire geneeskunde

Dit is een geneeskunde op basis van voedingsstoffen. Het is wetenschappelijk onderbouwd en richt zich speciaal op de behoeftes van jouw lichaam. Gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij het instant houden van een gezond lichaam. Met een gezond lichaam heb je een energiek gevoel en een heldere geest. Wil je weten hoe orthomoleculaire geneeskunde werkt?

Welkom op mijn website

Waarschijnlijk ben je hier beland omdat je niet lekker in je vel zit. Als je van klacht naar kracht wilt gaan ben je hier op het juiste adres. Samen kunnen we jouw klachten in kaart brengen en maken we een plan hoe je gezond, energiek en opgewekt weer door het leven gaat.

Wil je meer weten over hoe een behandeling eruit ziet?

Prognos

Meten is weten. Een prognos is een meetsysteem waarmee de merdianen (energiebanen) die door ons lichaam lopen overzichtelijk in beeld kunnen worden gebracht. Hierdoor worden dieperliggende oorzaken duidelijk en kunnen die behandeld worden. Wilt u meer weten over hoe de prognos werkt en wat het voor jou kan betekenen?

Blog Evitalien

Wil je actuele informatie en meer leren over gezondheid?

Regelmatig schrijf ik nieuwe blogs over actuele thema’s of soms heerlijke recepten. Nieuwe blogs kondig ik aan via Facebook en Instagram. Ook kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief!

© Evitalien Contact