De Prognos en gezondheidsklachten

e Prognos is een hightech computergestuurd meetsysteem, dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de ruimtevaart.
Klachten die ik veel behandel zijn allergie, ADHD, vermoeidheid, Pfeiffer, depressie, fibromyalgie, spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, migraine, darmklachten en hormoonstoringen.
Met de Prognos kunnen klachten verholpen worden, zodat u weer gezond wordt. Veel klachten worden veroorzaakt door virussen, schimmels, bacteriën of parasieten. De oorzaak kan ook van buitenaf komen. Een voorbeeld hiervan is verontreinigingen door zware metalen (gebit) . Onderschat niet de invloed van onverwerkte emoties of overervingen in het DNA. Een oorzaak kan immers in het verleden liggen. Met de Prognos wordt het evenwicht hersteld en zullen de klachten verdwijnen.
Ook bij chronische ziekten kan de Prognos een belangrijk hulpmiddel zijn. Veel chronische ziekten (bijvoorbeeld diabetes of reuma) kunnen over het algemeen niet genezen. Met de Prognos kun je wel het verloop van de ziekten beïnvloeden zodat de ziekte onder controle blijft. Patiënten ervaren minder klachten en voelen zich beter en fitter.
De Prognos kan ook ingezet worden als preventie van ziekten. Lang voordat een klacht ontstaat is de energie in de meridianen al verstoord. Als we dit voortijdig ontdekken en behandelen krijgen ziekten geen kans zich te ontwikkelen. De Prognos zou daarom ook prima ingezet kunnen worden om ziekteverzuim terug te dringen of in sportscholen om prestaties te verbeteren.
Een klacht kan verschillende oorzaken hebben. Met behulp van de Prognos kunnen we deze oorzaak opsporen. Hieronder staan enkele voorbeelden van klachten die veel voorkomen en hun mogelijke oorzaken.