ijn naam is Evelien Waterman Ik woon in Almere, waar ik sinds 2010 een praktijk aan huis heb.

Nadat ik mijn HBO opleiding Voeding en Diƫtetiek heb afgerond ben ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen. In het ziekenhuis zag ik veel mensen worstelen met een chronische ziekte.

Dit heeft mij aan het denken gezet. Ik ben gaan lezen over voeding in relatie tot ziekte en gezondheid.
Uit de literatuur blijkt dat er veel winst te behalen is met het verbeteren van het voedingspatroon en het innemen van de juist gedoseerde supplementen. Uiteindelijk heb ik bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie (SOE) de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde gevolgd.

In mijn praktijk ondersteun ik mensen naar het vinden van een oplossing van hun klachten. Door informatie van hen te verzamelen en deze als puzzelstukjes bij elkaar te leggen krijg ik een helder beeld van de oorzaak van klachten en kan ik ze helpen klachten daadwerkelijk te laten verdwijnen. Ik doe dit met zeer veel plezier en krijg er altijd een boost van als ik mensen zie opknappen.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Consulten worden daardoor (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars.

Lidnummer MBOG: 1066 TL
AGB-code E.H. Waterman- v. Amsterdam: 90043667
AGB-code praktijk: 90052405