Evitalien

Hoe zien de afspraken eruit?

Indien gewenst kunnen we eerst een afspraak maken voor een korte kennismaking. Tijdens deze afspraak kan ik wat meer vertellen over ortho-moleculaire geneeskunde en de prognos. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis.

Het eerste consult

Duurt ongeveer 90 minuten.
Vooraf stuur ik je een anamnese en een voedingsdagboek toe. Tijdens dit consult verzamel ik alle relevante informatie. We bespreken de anamnese en het voedingsdagboek. Indien gewenst verricht ik een meting met de prognos.

Uiterlijk binnen een week

Ontvang jij een schriftelijk en persoonlijk behandelplan met daarin de (eventuele) schema’s van de prognos meting en adviezen over voeding en voedingssupplementen.

Na het versturen van het behandelplan

neem ik nog even contact met je op (per email, what’s app of telefonisch) om eventuele vragen te beantwoorden.

Na ongeveer 4 weken

plannen we nieuwe afspraak. Hierin evalueren we de klachten, beantwoord ik de vragen en doen we opnieuw (indien gewenste) een meting met de Prognos.

Aanpak

Onderzoeken tonen aan dat slechte voeding een grote rol speelt bij het ontstaan van (chronische) klachten. Maar wat is nu eigenlijk slechte voeding? Welke voeding heeft jouw lichaam nodig?

Door middel van een uitgebreide anamnese krijg ik een duidelijk beeld welke klachten er zijn en wat de samenhang van alle klachten is. Door het invullen van een voedingsdagboekje krijg ik inzicht in het voedingspatroon.

Ik werk niet met diëten. Ik ga je voeding aanpassen, wat veel makkelijker is dan sommige denken. Met vaak simpele adviezen kun je al enorme resultaten bereiken. In de orthomoleculaire geneeskunde maken we gebruik van vitamines, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om je energiek te voelen. Voedingsadviezen en voedingssupplementen worden op de persoon afgestemd, zodat je niet onnodig voedingssupplementen hoeft te slikken.

Geen lange wachttijden dus begin nu.